سفر رئیس‌جمهور پزشکیان به نیویورک با هیأت همراه محدود/ تأکید بر کاهش هزینه‌ها حقوق نمایندگان مجلس چقدر است؟ پزشکیان: با اسنپ‌بک نمی‌توان جلوی ما را گرفت واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد

دریادار ایرانی: ساختاربندی 3 فرماندهی اقیانوسی نداجا انجام شده است

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: از منظر نیروی دریایی ارتش، فرماندهی‌ سه‌گانه اقیانوسی تشکیل شده و برای آن‌ها ساختاربندی هم انجام گرفته است. البته به دلیل اینکه باید به فراخور مأموریت هر کدام تجهیزات مناسب نیز به آن‌ها الحاق شود کار آن‌ها در مراحل نهایی قرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 20
کد خبر: ۱۹۰۲۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا فرماندهی‌ اقیانوسی نیروی دریایی ارتش تشکیل شده است، گفت: از منظر نیروی دریایی ارتش این فرماندهی‌ها تشکیل شده و برای آن‌ها ساختاربندی نیز انجام گرفته است. البته به دلیل اینکه باید به فراخور مأموریت هر کدام تجهیزات مناسب نیز به آن‌ها الحاق شود کار آن‌ها در مراحل نهایی قرار دارد.

 

وی افزود: بیشتر هدف نیروی دریایی ارتش از تاسیس سه فرماندهی اقیانوسی این بود که تجهیزاتی که در آینده تولید می‌شود با محیط‌های اقیانوسی متناسب باشند. مضافاً بر اینکه حضور باید دائمی باشد و صرفاً این نیست که ما فقط عبور یا گشت‌زنی محدود داشته باشیم. یعنی یک حضور دائمی و گشت‌زنی دائمی که نیاز به سازوکارهای خود دارد.

 

فرمانده نیروی دریایی ارتش در پاسخ به این سوال که با توجه به حضور برخی کشورهای متخاصم در محدوده فرماندهی‌های اقیانوسی نداجا و عدم اتکای ناوگان این نیرو به خشکی در این محدوده، نحوه فعالیت این فرماندهی‌ها چگونه خواهد بود، گفت: این موضوع نیز در دستور کار ما قرار دارد و برای آن پیش‌بینی لازم را انجام داده‌ایم.

 

وی ادامه داد: یک نکته در باب تعویض کارکنان هست که این اتفاق می‌افتد چراکه قرار نیست افراد و کارکنان ما به صورت طولانی‌مدت در یکی از فرماندهی‌های اقیانوس حضور داشته باشند. البته تجهیزات ما در آن مناطق باقی خواهد ماند ولی تجهیزات در زمانی که باید اورهال شوند با وسیله جدید جایگزین می‌شوند.

 

دریادار ایرانی در پایان درباره فرماندهی سه گانه اقیانوسی نیروی دریایی ارتش خاطرنشان کرد: این در واقع یک افق برای آینده نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

 

گفتنی است؛ نیروی دریایی ارتش سه فرماندهی اقیانوسی در اقیانوس‌های آرام، اطلس و هند تاسیس کرده است./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار